Volonteri u Zavičajnom muzeju grada Slatine

Pripreme za Izložbu dječjih likovnih i literarnih radova primljenih na Natječaju za najbolji likovni i literarni rad na temu “Volontiram, srce diram” u punom je tijeku.

Kako postaviti radove, kojim redoslijedom i na koji način najbolje složiti radove naučili su nas kustosi Zavičajnog muzeja grada Slatine Srđan Đuričić i Valentina Volf, a pridružila nam se i ravnateljica muzeja gospođa Dragica Šuvak.

Izložba dječjih likovnih i literarnih radova na temu “Volontiram, srce diram” bit će svečano otvorena u utorak, 19.6.2018. u 10 i 30 sati u Zavičajnom muzeju grada Slatina, a organizira se u sklopu projekta “Volontiram, srce diram” koji financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Sudionici provedbe Natječaja i organizacije Izložbe dječjih likovnih i literarnih radova su Društvo “Naša djeca” Slatina, Osnovna škola Eugena Kumičića Slatina, Osnovna škola Josipa Kozarca Slatina, Industrijsko-obrtnička škola Slatina , Volonterski klubovi navedenih škola te Udruga mladih KRIK Slatina.

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.