Tribina “Kako i kada odabrati zanimanje”, 4.10.2018.

Tribina “Kako i kada odabrati zanimanje” prva je od aktivnosti projekta “Mala škola poduzetništva” koji je financiran donacijom ostvarenom putem Javnog natječaja za dodjelu donacija u 2018. godini pod nazivom “Stvaramo jednake mogućnosti” što ga je raspisala Hrvatska banka za obnovu i razvitak, a koji provodi Društvo “Naša djeca” Slatina u partnerstvu s Udrugom za obrazovanje i održivi razvoj “UZOOR” Slatina. Održana je u Zavičajnom muzeju Slatina, 4.10.2018.

Tribina je organizirana u Tjednu cjeloživotnog učenja u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem i Industrijsko-obrtničkom školom.

Želja je projektom djeci približiti što više informacija o različitim zanimanjima u ranoj dobi te predstaviti poduzetničke vještine.

Na Tribini su sudjelovali: Ksenija Vujanović-Juras, ravnateljica Osnovne škole Josipa Kozarca, Darko Špoljarić, ravnatelj Srednje škole Marka Marulića Slatina, Danijela Fabric Fabijanac, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Slatina, Dijana Zelenka, predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Slatina, a Tribinu je moderirala Danijela Maravić, predsjednica Udruge za obrazovanje i održivi razvoj “UZOOR” Slatina.

Jednosatni razgovor o pravilnom i pravodobnom odabiru zanimanja vođen je činjenicom da je odabir zanimanja jedna od najvažnijih odluka čovjeka u životu jer kvalitetno odabrano zanimanje ispunjava čovjeka i osigurava egzistenciju te da je potrebno djecu kontinuirano upoznavati s onim što se nudi i koje su im mogućnosti zaposlenja i poduzetništva.

 

 

 

 

 

 

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.