Pripreme za Festival mladih slatinskih talenata 2018

Pripreme za treći Festival mladih slatinskih talenata su u tijeku. Tijekom srpnja i kolovoza održano je 20 glazbenih radionica na kojima su se izvođači okupljeni u četiri skupine, uz vodstvo mentora pripremali za nastup.

18 izvođača nastupat će u natjecateljskom dijelu, a tri izvođača predškolca nastupat će u revijalnom dijelu, na početku programa.

U tjednu od 13. do 17. kolovoza održat će se radionice svih skupina u produženom trajanju, a u tjednu od 20. kolovoza održat će se probe s glazbenom skupinom Čista petica.

Glazbene radionice održavaju se u prostorijama DND Slatina i u okviru projekta “Volontiram, srce diram” kojeg financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, uređenog dvorišta za boravak mladih.

Završna svečanost održat će se 24. kolovoza 2018. godine s početkom u 19 sati na ljetnoj pozornici grada Slatine, na Trgu svetog Josipa.

Tijekom održavanja Festivala 2018. kao i prethodnih godina organizira se tombola s dobitkom – putovanjem u zabavni park.

Ovogodišnji festival financiraju Grad Slatina i Županija Virovitičko-podravska, a organizira se povodom Dana grada Slatne i povodom Dana Županije Virovitičko-podravske u suradnji s Osnovnom školom Josipa Kozarca, Osnovnom školom Eugena Kumičića i Turističkom zajednicom grada Slatine.

 

 

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.