Početna konferencija projekta Mala škola poduzetništva, 4.10.2018.

U Zavičajnom muzeju grada Slatine dana 4.10.2018. godine održana je Početna konferencija projekta “Mala škola poduzetništva” nositelja projekta Društva „Naša djeca“ Slatina i Udruga za obrazovanje i održivi razvoj  “UZOOR” Slatina koji se provodi u suradnji s:

  • Osnovnom školom Eugena Kumičića Slatina,
  • Osnovnom školom Josipa Kozarca Slatina,
  • Osnovnom školom Vladimir Trstenjak Čađavica,
  • Osnovnom školom Vladimir Nazor Nova Bukovica i
  • Pučkim otvorenim učilištem Slatina.

Projekt se financira donacijom ostvarenom putem Javnog natječaja za dodjelu donacija u 2018. godini pod nazivom “Stvaramo jednake mogućnosti” što ga je raspisala Hrvatska banka za obnovu i razvitak.

Projekt ima za cilj upoznavanje djece s poduzetništvom i poduzetničkim vještinama kroz besplatne četverodnevne radionice koje će se provoditi na lokacijama Dječjeg kutka Društva „Naša djeca“ Slatina (Slatina, Senkovac, Nova Bukovica i Čađavica, Josipovo/Sopje), a svrha projekta jest usmjeriti djecu da pravodobno i kvalitetno odaberu svoje buduće zanimanje, ali i ojačati udruge koje pomažu u kvalitetnom razvoju društva.

Korisnici su 40 djece školske dobi od 4.do 8. razreda osnovne škole iz Senkovca, Nove Bukovice, Josipova, Čađavice i Slatine.

Na Početnoj konferenciji sudjelovali su predstavnici slatinskih osnovnih škola, ravnatelji slatinskih srednjih škola sa suradnicima i učenicima, predstavnici udruga, predstavnici školskih zadruga, Zavičajnog muzeja, Pučkog otvorenog učilišta, Hrvatske poljoprivredno savjetodavne službe Slatina, članovi Udruge za obrazovanje i održivi razvoj “UZOOR” Slatina, članovi Društva “Naša djeca” Slatina te predstavnici medija.

Fotografije snimio Dragutin Fišli:

 

 

 

 

 

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.