Održana Radionica o volonterskom menadžmentu

Vrlo uspješno provedena je početna aktivnost projekta „Volontiram, srce diram“ kojeg provodi Društvo „Naša djeca“ Slatina u partnerstvu s osnovnim školama Eugena Kumičića i Josipa Kozarca, Industrijsko-obrtničkom školom Slatina, Udrugom mladih Krik i Klubom urbane kulture K.U.K. uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

U prostorijama Industrijsko-obrtničke škole Slatina predstavnici Volonterskog centra Zagreb održali su edukaciju i radionicu o volonterskom menadžmentu pod nazivom Uspostavljanje volonterskih klubova u osnovnim i srednjim školama.

Na edukaciji su sudjelovali ravnatelji i učitelji iz škola uključenih u projekt, predstavnici udruga KRIK i K.U.K., te Društva „Naša djeca“ Slatina koje je nositelj projekta.

Uz vrlo dinamičan tempo, svi sudionici odnosno izvoditelji projekta kao i koordinator projekta uspješno su savladali aktivnosti oko planiranja volonterskog programa, plana razvoja volonterskog programa  te u konačnici osnivanja i rada volonterskih klubova u školama.

Edukaciju je osobnim dolaskom podržala i zamjenica gradonačelnika Grada Slatine, gđa Sanja Mrzljak Jovanić.

    

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.