Obilježavanje Međunarodnog dana svjesnosti o prijevremenom rođenju, 17.11.2018.

Grad Slatina se i ove godine uključio u obilježavanje Međunarodnog dana svjesnosti o prijevremenom rođenju.

Tim povodom je u subotu, 17. studenog 2018. zgrada Gradske uprave prigodno osvijetljena ljubičastim svjetlom.

Grad Slatina, Društvo “Naša djeca” Slatina i Dječje gradsko vijeće Grada Slatine održali su prigodan program te su se svi nazočni mogli okrijepiti toplim čajem.

Svim nazočnima obratio se Bojan Plantak, zamjenik gradonačelnika grada Slatine Denisa Ostrošića koji je i sam osobno pozdravio okupljene neposredno prije početka programa te Noa Fazekaš, dječji gradonačelnik.

Događaju su nazočili Sanja Mrzljak Jovanić, zamjenica gradonačelnika, ravnateljica Dječjeg vrtića Zeko Sanela Valpovac, ravnateljica Osnovne škole Eugena Kumičića, Božica Majhen, predstavnici Dječjeg vijeća Grada Slatine, predstavnici Dječjeg foruma Mladost Slatina i Dječjeg foruma Osmijeh Slatina, dragi roditelji s dječicom i volonteri DND Slatina.

Na iznenađenje svih, dječica su sponatno uhvatila mikrofon te vrlo lijepo i veselo svojim glasićima razveselila sve okupljene.

Grad Slatina u suradnji s Dječjim vrtićem Zeko Slatina organizirat će tri predavanja koja će se održati u Dječjem vrtiću Zeko.
Bacc. fizioterapije Tina Jeđud s temom Kako i kada stimulirati razvoj naših “malih mozgova”, predstavit će se u ponedjeljak 19. studenog s početkom u 16.30 sati, dok će Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina istoga dana u 17.30 sati predstaviti projekt “Nijedan početak nije lak, pripremam se da budem đak”.
U utorak 20. studenog u 16.30 sati logopedinja Tereza Silađi održat će predavanje Jezično – govorni razvoj prijevremeno rođene djece.

Pozivaju se svi na sudjelovanje i u aktivnostima koji predstoje 19.11. i 20.11.2018.

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.