Najava održavanja “Bajkaonica za 5” u Slatini i okolici

“Bajkaonica za 5” dio je projekta društvene odgovornosti tvrtke Beiersdorf Hrvatska “Neka odrastanje bude dječja igra” kojim se pruža podrška obiteljima pomažući djeci i odraslima u ostvarenju njihovih punih potencijala. Projekt je pokrenut je 2014. u sklopu NIVEA globalne inicijative “NIVEA – stalo nam je do obitelji” u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske.

Cilj održavanja “Bajkaonice za 5” je što više djece uvesti u čaroban svijet bajki kroz pripovijedanje educiranih pripovjedačica, kako bi se djecu potaknulo na razmišljanje, kreativnost, maštu i razigranosti.

Tema “Bajkaonice za 5” je PRIPOVIJEDANJE, edukativna aktivnost koja kroz pričanje priča potiče djecu na razmišljanje o svijetu koji ih okružuje, pomaže u učenju brojeva i slova, razvija socijalno – kognitivno vještine, omogućava međusobno druženje te ih potiče na razvijanje mašte.

Niz pripovjedanja provođenjem aktivnosti “Bajkaonica za 5” u Slatini i okolici provodit će educirani pripovjedači Sanela Tot i Ivana Strupar i to sljedeći tjedan u terminima:

  • 11. rujna 2018. s početkom u 18 sati u OŠ Josipa Kozarca Područna škola Senkovac
  • 13. rujna 2018. s početkom u 18 sati u prostorijama Društva “Naša djeca” Slatina (bivše dvorište pošte)
  • 14. rujna 2018. s početkom u 9:35 sati u OŠ Eugena Kumičića, projekt “Čitamo i slušamo” 2 razreda

Pozivamo vas da nas posjetite s djecom!
Program se preporuča djeci od predškolske dobi do 4. razreda osnovne škole.

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.