Mala škola poduzetništva – početna konferencija i tribina “Kako i kada odabrati zanimanje”, 4.10.2018.

Društvu „Naša djeca“ Slatina i Udruga za obrazovanje i održivi razvoj  “UZOOR” Slatina provode u suradnji s Osnovnom školom Eugena Kumičića Slatina, Osnovnom školom Josipa Kozarca Slatina, Osnovnom školom Vladimir Trstenjak Čađavica i Osnovnom školom Vladimir Nazor Nova Bukovica projekt naziva “Mala škola poduzetništva”.

Projekt se financira putem Javnog natječaja za dodjelu donacija u 2018. godini pod nazivom “Stvaramo jednake mogućnosti” što ga je raspisala Hrvatska banka za obnovu i razvitak.

Projekt ima za cilj upoznavanje djece s poduzetništvom i poduzetničkim vještinama kroz besplatne četverodnevne radionice koje će se provoditi na lokacijama Dječjeg kutka Društva „Naša djeca“ Slatina (Slatina, Senkovac, Nova Bukovica i Čađavica, Josipovo/Sopje), a svrha projekta jest usmjeriti djecu da pravodobno i kvalitetno odaberu svoje buduće zanimanje, ali i ojačati udruge koje pomažu u kvalitetnom razvoju društva.

Provedbu projekta započinjemo u Dječjem tjednu i Tjednu cjeloživotnog učenja.

Početna konferencija i Tribina pod nazivom “Kako i kada odabrati zanimanje” koja se organizira uz potporu Pučkog otvorenog učilišta Slatina održat će se 4. listopada 2018. godine s početkom u 16,30 sati u Zavičajnom muzeju Slatina.

Pozivamo Vas da budete i Vi dio ove lijepe i zanimljive priče!

POZIVNICA POČETNA KONFERENCIJA MŠP

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.