Edukativni „Volontiram, srce diram“ kviz znanja, 14.6.2018.

U prostoru Centra nevladinih organizacija (Crveni križ) održan je 14.6.2018. Edukativni „Volontiram, srce diram“ kviz znanja. Ekipe sastavljene od učenika i volontera OŠ Josipa Kozarca i OŠ Eugena Kumičića odgovaralo je na pitanja koja su za njih sastavili učenici i volonteri Industrijsko-obrtničke škole Slatina i Srednje škole Marka Marulića. Uz obavezne kategorije Sport, Književnost, Povijest, Geografija, srednjoškolci volonteri svojim mlađim kolegama ponudili su i kategoriju Zanimljivosti.

Kvizu su se pridružile i ravnateljica OŠ Josipa Kozarca Ksenija Vujanović-Juras, koordinatorica školskog volonterskog kluba OŠ Josipa Kozarca Agata Bočkai, učiteljica OŠ Eugena Kumičića Silvija Mađarić, a na pomoći u organizaciji zahvaljujemo koordinatoricama školskih volonterskih klubova Svjetlani Dupan i Silviji Štimac, kao i volonterima i volonterkama Industrijsko-obrtničke škole Slatina i Srednje škole Marka Marulića.

U pripremi i moderiranju kviza sudjelovali su Klub urbane kulture (KUK) i Udruga mladih KRIK. .

Edukativni kviz održan je u sklopu projekta „Volontiram, srce diram“ koji financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva s ciljem podučavanja osnovnoškolaca od strane srednjoškolaca.

 

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.