Radna akcija – dvorište DND Slatina, 12.5.2018.

Sa željom da stvore ugodno mjesto za druženje i boravak na otvorenom u ovim toplim proljetnim danima, upoznati s inicijativom Dječjeg gradskog vijeća u traženju mjesta za druženje i boravak, mlaldi volonteri OŠ Josipa Kozarca i OŠ Eugena Kumičića odlučili su urediti dvorište Društva „Naša djeca“ Slatina i to u subotu, 12.5.2018. od 10 do 12 sati.

Stoga, veliki i mali, mame i tate, djedovi i bake vaš zadatak je da se naoružate dobrom voljom, možda metlom i grabljicama i pridružite mladim volonterima u „Backyard radnoj akciji“. Mi vam obećavamo nasmijano i veselo društvo, rukavice i vreće za smeće, boju i palete.
Veseli i nasmijani! Vidimo se u subotu u 10 sati u dvorištu Društva „Naša djeca“ Slatina na adresi Šetalište Julija Burgera 5 (dvorište pošte).

Akciji se pridružuju i forumaši Dječjeg foruma Mladost i mali polaznici Dječjeg kutka Veseli sat Slatina.

„Backyard akcija“ organizirana je na inicijativu volontera školskih volonterskih klubova OŠ Eugena Kumičića i OŠ Josipa Kozarca u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Slatina kroz projekt „Volontiram, srce diram“ koji financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.