Sudjelovanje u akciji  “Živjeti zdravo”, 30.6.2018.

Dana 30. lipnja 2018. godine uključili smo se u aktivnosti Nacionalnog programa “Živjeti zdravo” pod nazivom “Hodanjem do zdravlja” i “Volonteri u parku”.

Nositelji provedbe Nacionalnog programa su Ministarstvo zdravlja i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a provoditelji na području Virovitičko- podravske županije su Zavod za javno zdravstvo „Sv. Rok“ Virovitičko-podravske županije kao glavni koordinator, te nevladine organizacije i udruge civilnoga društva na području grada Slatine.

Dok se dugačka kolona malih i velikih slatinčana predvođenih dr. Miroslavom Venusom, prof. Mirtom Drokan i koordinatoricom projekta “Živjeti zdravo” Virovitičko-podravske županije Majom Đurica Truhlaž šetala gradskim ulicama, volonterke Društva “Naša djeca” Slatina , zajedno s koordinatoricom projekta “Volonteri u parku” Marijom Podboj u parku su držale radionicu i igraonicu s djecom.

Sve pohvale Zavodu za javno zdravstvo i prof. Mirti Drokan na organizaciji i uključenju brojnih građana i udruga u akciju za poboljšanje zdravlja djece, a i odraslih slatinčana.

Ukoliko ste propustili ovo lijepo događanje, sljedeće je najavljeno za rujan. Stignemo se svi odmoriti tijekom ljetnih praznika, a i hodati i živjeti zdravo za ljepši i zdraviji život te za hvatanje kondicije za rujansko hodanje i organizirane igre s djecom 🙂

 

 

 

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.