Pjesmom i plesom dočekali smo malu novu godinu

Današnji dječji dan završili smo puni veselja i radosti! Pjesmom i plesom dočekali smo malu novu godinu uz vatromet i dječji šampanjac i u Slatini.
Hvala draga dječice i dragi roditelji na dolasku!
Hvala našim pjevačima Teni Zrinščak, Eni Bačani, Lari Kokorić, Dori Bačani, Tari Djokić, Marti Sarta, Dori Kokorić, Dijani Škrobić i Domagoju Tomšiću, Hani Jukić, Patriciji Hrgović, Anti Benkoviću kao i voditeljici Luciji Kokorić, teti Saneli iza zvučnika , tetama Ani, Tamari 1, Marineli, Martini, Dragani, Tamari 2 , Ružici, Sanji, Sandri, Andreji, Ivani, Mateji na dolasku i velikoj pomoći u organizaciji Dječjeg dočeka nove godine.
Posebno hvala ide ii dečkima s igrališta Petru, Marinu, Tomislavu i Predragu
Hvala na dolasku i podršci zamjenicima gradonačelnika Sanji Mrzljak Jovanić i Bojanu Plantaku i našem dječjem gradonačelniku Noi Fazekašu u društvu malih i velikih vijećnika grada Slatine kao i Vanji Lazić, direktorici Turističke zajednice grada Slatine.

Zahvaljujem i Mariju Kokoriću, gosp. Željku Felbaru i gosp. Petru Žarkoviću što su bili uz nas i napravili lijepe snimke Dječjeg dočeka

Želimo vam svima puno sreće, zdravlja, uspjeha i veselja (a i još mališana ) s nadom da ćemo se i u 2018. godini družiti, igrati i zajedno se veseliti!

Dragi roditelji, sretnu i veselu večer želi vam DND ekipa

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.