Obilježavanje Svjetskog dana prijevremenog rođenja

Poštovani, obavještavamo Vas da će se sutra, 20.11.2017. nakon paljenja svijeća za Vukovar te po završetku protokola (oko 17 sati), a s ciljem podizanja svijesti javnosti o problemima i posljedicama s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji organizirati osvjetljavanje zgrade Gradske uprave ljubičastom svjetlošću.
Ljubičasta boja u vizualnom identitetu predstavlja osjetljivost i iznimnost te je postala simbol Svjetskog dana prijevremenog rođenja.

Obilježavanje Svjetskog dana prijevremenog rođenja 2017 organiziraju Grad Slatina i Društvo “Naša djeca” Slatina, a pozivaju se sva djeca i odrasli, dragi naši sugrađani da se okupe ispred Gradske uprave i da zajedničkim druženjem daju podršku mališanima i njihovim roditeljima te im na taj način pokažu da nisu sami i da im na taj način damo podršku i snagu na njihovom životnom putu.
Poželjno je da sudionici imaju odjeven bar dio odjeće ili detalj ljubičaste boje.

Na sudjelovanje u obilježavanju Svjetskog dana prijevremenog rođenja pozvane su obje škole i oba vrtića, a sudjelovat će i vijećnici Dječjeg Gradskog vijeća Grada Slatine kao prve od aktivnosti nedavno konstituiranog I. saziva DGV.

Društvo “Naša djeca” Slatina
S​nježana Pačarić​

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.