Izborna Skupština Društva “Naša djeca” Slatina, 3.2.2018.

U subotu, 3.2.2018. godine održana je Izborna skupština udruge Društvo „Naša djeca“ Slatina. Od ukupno 52 člana, na Skupštini je sudjelovala 31.
Nakon lijepih dječjih nastupa Dječjih kutaka „Veseli sat“ Slatina, Senkovac, Nova Bukovica i Josipovo, uslijedili su izvještaji o radu DND Slatina u prethodnoj godini, izvještaji Dječjih kutaka, Dječjih foruma, projekta Volontiram, srce diram te financijski izvještaj i financijski plan kao i izvještaj Nadzornog odbora Udruge.
Najveći projekti i aktivnosti Udruge u 2017. godini su: Doniranje prostora na korištenje od strane Hrvatskog telekoma d.d. Zagreb, Projekt financiran od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva „Volontiram, srce diram“, zatim projekt „Obojimo grad“ Zaklade za razvoj lokalne zajednice Slagalica iz Osijek, osnivanje Dječjeg Gradskog vijeća Grada Slatine, uključenje u Akciju Gradovi-općine prijatelji djece, uključenje u Akciju Županije-prijatelji djece, rad Dječjih kutaka i Dječjih foruma, drugi Festival mladih slatinskih talenata, Obiteljski višeboj, Rolijada i dječje priredbe.
Skupštini su nazočili, osim članova i predstavnici ustanova i tvrtki te pojedinci koji su dali svoj doprinos u radu Udruge u prethodnoj godini i mandatu 2016-2018. godine, djeca i njihovi roditelji, djea dječih foruma, predstavnici Dječjeg Gradskog vijeća Grada Slatine, dragi gosti kao i cijenjeni mediji.
Pozdravnim i poticajnim riječima obratila se gđa Sanja Mrzljak Jovanić, zamjenica gradonačelnika Grada Slatine i gošća Natalija Lukačević, predsjednica Udruge KREDA iz Suhopoljac.
Nakon jednoglasnog usvajanja izvještaja, uslijedio je izbor novog rukovodstva Udruge. Također jednoglasno, Izvršni odbor Udruge u mandatu 2018-2020 godine čine: Snježana Pačarić, Sanja Bošnjak, Božica Majhen, Ksenija Vujanović-Juras, Snježana Dupan Lovrić, Renata Grahovac i Marinela Zrinščak Begovac. Nadzorni odbor čine: Zdenka Moslavac, Spomenka Bošnjak i Marina Koleno. Tajnica i dalje ostaje Sanela Tot, a likvidator Snježana Pačarić. I u novom mandatu predsjednica Udruge je Snježana Pačarić, a dopredsjednica Sanja Bošnjak.
Vrlo smo zadovoljni i zahvalni svima koji su nazočili Skupštini kao i podršci svih koji su zbog sprječenosti osobnog dolaska uputili riječi ohrabrenja i podrške Udruzi.
U zahvalu članovima i svima za doprinos u radu Udruge kao i medijima koji su vjerno i ažurno pratili sve aktivnosti naše Udruge dodjeljene su zahvalnice i prigodni darovi.

Nastavljamo dalje s djecom i za djecu   

 

 

 

 

 

  

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.