Humanitarni buvljak, 8.12.2017.

Dana 8.12.2017. u sklopu projekta “Volontiram, srce diram” kojeg financira Nacionalna održan je Humanitarni buvljak u kojem su sudjelovali volonterski klubovi osnovnih škola partnera projekta  (OŠ Eugena Kumičića Slatina, OŠ Josipa Kozarca Slatina) i Industrijsko-obrtničke škole Slatina te školske zadruge: Školska zadruga “Sekvoja” OŠ Josipa Kozarca, Školska zadruga “Zalatnuk” OŠ Eugena Kumičića Slatina, Školska zadruga Srednje škole Marka Marulića Slatina i Školska zadruga Industrijsko-obrtničke škole Slatina zajedno s kuharima Industrijsko-obrtničke škole.

Da bi se pripremili radovi koji su bili u ponudi na Buvljaku, u volonterskim klubovima osnovnih i srednje škole od početka listopada održavale su se radionice restauriranja starih stvari (radionice Upcylinga).

 

 

 

Osim zadruga, na Humanitarnom buvljaku dali su svoj doprinos i partneri projekta Udruga mladih Krik Slatina i Klub urbane kulture K.U.K. Slatina kao i donatori pojedinci Darko Venus Muppet i gosp. Jozo Bokorni.

Humanitarnom buvljaku osobno je, a i ispred Gradske uprave podržao Gradonačelnik grada Slatine, gosp. Denis Ostrošić, prof. sa suradnicima.

Prodajom proizvoda prikupljeno je 2.500 kn za potrebe Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina.

 

 

 

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.