“etoLJeto” Turističke zajednice grada Slatine i Dječji kutak “Veseli sat” DND Slatina, 1.7.2018.

U okviru “etoLJeto” Turističke zajednice grada Slatine organizirana je radionica i igraonica Dječji kutak “Veseli sat” u Gradskom parku.

Bilježimo vrlo dobar odaziv, a okupljanje dječice i roditelja, na veliko zadovoljstvo, počelo je sat vremena prije predviđenog početka, a završilo nakon planiranog vremena.

Na današnjem “Veselom satu” izrađivale su se bubamare od kamenčića iz Zadra 🙂 i pravile se ribice od papira. Pjevalo se i plesalo, a najviše se igralo u tunelima, na strunjačama s kockicama, s lopticama, reketima, crtalo kredama po asfaltu, a i posebno pjevalo na mikrofon.

Zahvaljujemo na velikoj pomoći u pripremi današnje igraonice na otvorenom Javnoj vatrogasna postrojba grada Slatine, a dragim roditeljima na velikoj pomoći oko raspremanja kutkića našeg lijepog parka.

Igraonice na otvorenom za mališane u okviru “etoLJeto” Turističke zajednice grada Slatine bit će organizirane svake nedjelje do 26.8.2018. u vremenu od 18:30 do 19:30 sati, a dobrodošla su sva dječica Slatine i okolice kao i njihovi gosti 🙂

Dođite, igrajte se i stvarajte s nama!

Na svakoj igraonici Turistička zajednica grada Slatine dječici će pripremiti malo slatko iznenađenje. Ovaj puta je to, na oduševljenje dječice bila čokoladica i sokić. Provjerite što će biti slatko iznenađenje već sljedeće nedjelje <3

 

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.