Audicija za 3. DND FESTIVAL 14.5.2018.
3. DND FESTival održat će se u kolovozu povodom Dana grada, a organizira se za djecu vrtićke i školske dobi s područja grada Slatine.
Audicija će se održati 14.5.2018. u 18:00 sati u prostorijama Društva “Naša djeca” Slatina na adresi Šetalište Julija Burgera 5 (zgrada u dvorištu Pošte).
 

Prijave za audiciju započinju u srijedu, 3. svibnja i traju do 11. svibnja 2018. godine. Svi zainteresirani svoj popunjeni obrazac Prijavnice mogu poslati na e-mail: dnd.slatina@gmail.com ili osobno uručiti odgajateljicama u vrtićima ili učiteljicama u školama (koje molimo da proslijedite do 11.5.) ili u prostorijama Društva “Naša djeca” Slatina.


Na audiciji kandidat/kandidatkinja predstavit će se a capella pjevanjem. Rezultati audicije bit će objavljeni najkasnije u roku dva radna dana nakon održavanja audicije, a ukoliko postoji potreba, audicija će se obaviti i u ponovljenom terminu koji će biti naknadno objavljen.

Projekt je to kojega podržava i provodi Društvo “Naša djeca” Slatina uz organizaciju i potporu grada Slatine, Virovitičko-podravske županije te uz suradnju s OŠ Eugena Kumičića, OŠ Josipa
Kozarca, DV Suncokret, DV Zeko, Turističkom zajednicom grada Slatine, donatorima i sponzorima i uz medijsko praćenje Radio Slatine i Glasa Slavonije, a u projekt će biti uključeni i stručni suradnici glazbene struke.

Završnica Festivala održat će se u kolovozu 2018., povodom Dana grada Slatine. Tijekom ljeta bit će organizirane glazbene radionice kako bi se djeca što kvalitetnije pripremila.

Za sve sudionike bit će pripremljene simbolične, a za najbolje po kategorijama bit će pripremljene zanimljive i vrijedne nagrade.

Stručni žiri koji će odlučivati o kandidatima sastavljen je od pet članova, a kandidati će biti ocijenjivani na temelju tri propisana kriterija:
– vokalna izvedba
– intonacija
– scenski nastup i dojam.
 
Djeca vrtićke dobi sudjeluju revijalno, ne natječu se i ne ocjenjuju.

Tijekom cijelog trajanja natjecanja – od audicije pa do same završnice Festivala – organizatori će svojim prisustvom brinuti o kvaliteti i regularnosti provedbe cjelokupnog projekta.

 
Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.