Akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, 3.5.2018.

Dana 3.5.2018. u sklopu projekta Društva Naša djeca Slatina ”Volontiram, srce diram” kojeg financijski podržava zaklada Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina, u Industrijsko-obrtničkoj školi u Slatini održana akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Održavanje akcije u Slatini kako bi zajedničkim snagama pomogli oboljelim osobama u potrazi za podudarnim darivateljem inicirao je Volonterski školski klub Industrijsko-obrtničke škole Slatina.

Odaziv na akciju bio je vrlo dobar. Odazvalo se 36 građana, od kojih je 31 upisan u registar kao potencijalni darivatelj. Tim je podatkom potvrđen visok stupanj senzibiliteta i spremnosti Slatinčana da pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Ispred Društva Naša djeca svima koji su se odazvali akciji od srca se zaželjela zahvaliti Julijana Pavlešić koordinatorica projekta.  Veliko hvala uputila je i ravnatelju škole Mladenu Graovcu, te članicama i koordinatorici školskog Volonterskog kluba Industrijsko-obrtničke škole Svjetlani Dupan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Šetalište Julija Burgera 5
Nazovite nas098 / 697 - 733

Creation & host: MIDNEL d.o.o.